Hlavní navigace

TV Metropol plánuje vstoupit od října do peoplemetrového měření

7. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Metropol by měla mít od října k dispozici přesná data o svojí sledovanosti. Umožní jí to peoplemetrové měření, jehož součástí se plánuje stát. Zastupovala by ji Atmedia.

Pravděpodobně od října vstoupí pražská televize Metropol do takzvaného peoplemetrového měření. Bude mít tedy k dispozici podrobná data o svojí sledovanosti. Serveru DigiZone.cz to potvrdil generální ředitel stanice Marek Vítek. Metropol by se měla stát dalším partnerem společnosti Atmedia, která bude dostávat data přímo od Mediaresearch, jež je realizátorem peoplemetrového měření. Požadavek získat přesná data souvisí s významnými změnami, které televize chystá.

Tipy C

K TÉMATU: TV Metropol už nebude jen pražská, ale celostátní. Chystá se i na satelit

Televize Metropol by se měla od října stát celoplošnou televizí. Svůj název ale chce zachovat. Metropol se stala v Praze a středních Čechách dobře zavedenou značkou, a proto bychom ji rádi zachovali, uvedl pro DigiZone.cz Vítek. Díky peoplemetrovým datům bude moci televize poskytnout přesné údaje také svým partnerům, regionálním stanicím, které by se měly do jejího vysílání připojovat v přesně stanovených časech. Atmedia na českém trhu zastupují mimo jiné i Óčko a CS film.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).