Hlavní navigace

TV Doma, druhý program slovenské Markízy, už má své logo

22. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 6. 2009

UKÁZKA UVNITŘ Nová televize patřící do rodiny slovenské Markízy už má své logo. Provozovatel si na slovenském Úřadu průmyslového vlastnictví zaregistroval značku TV Doma, ve které dominuje srdce. To nahrazuje v logu písmeno O a působí podobně jako spirála v logu televize Nova. Na nové logo jako první upozornil server Mediálne.sk.

K TÉMATU: Druhý kanál Markízy by měl začít koncem léta, v přípravě i další

Vedení Markízy minulý týden potvrdilo, že nový kanál odstartuje ještě letos. Markíza tak bude poslední z rodiny velkých českých a slovenských komerčních televizí, která bude mít druhý kanál. Jde o první monotematický kanál formátově orientovaný na výběrové ženské publikum. Očekáváme, že televizní stanice doma se stane v krátkém čase relevantním médiem v dané cílově skupině, uvedl pro DigiZone.cz generální ředitel Markízy Václav Mika.

VÍCE INFORMACÍ: Start TV Doma si vyžádá změny v satelitní platformě Skylink

BRAND24

Podle informací, které má náš web k dispozici, si start kanálu vyžádá také změny v satelitní platformě Skylink. Dojde totiž ke stěhování slovenského zpravodajského kanálu TA3 z transpondéru č. 15 na frekvenci 12565/H. Markíza totiž chce mít oba kanály pohromadě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).