Hlavní navigace

TV Barrandov si stanovila termín startu: 11. ledna 2009

7. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 7. 2008

Na filmařském večírku karlovarského mezinárodního filmového festivalu oznámila připravovaná digitální televize Barrandov definitivní termín zahájení svého vysílání. Tím bude podle předsedkyně představenstva Barrandov Studia a pověřené generální ředitelky stanice Jany Vozárové neděle 11. ledna 2009.

ČTĚTE TAKÉ: Vše o digitální televizi Barrandov

Do startu vysílání naší televize zbývá od dnešní půlnoci 190 dnů, prohlásila Vozárová na páteční party v Karlových Varech. Cílová skupina televize se nemění, TV Barrandov se zaměří na městského diváka starších třiceti let a nabídne mu komentované zpravodajství, netradiční zábavné pořady, evropské filmy a dokumenty. Základem programového schématu má být vlastní tvorba, která se bude obsahem i způsobem zpracování lišit od ostatních komerčních televizí.

BRAND24

Chceme být jiní, zopakoval ve Varech programový ředitel TV Barrandov Přemysl Svora, podle něhož se na obsahu vysílání budou velkou měrou podílet i sami diváci. Během letních prázdnin plánuje televize stěhování do svého sídla, Paláce zábavy ve filmových ateliérech Barrandov. Nachází se v ně, tři ateliéry, newsroom, restaurace a moderní kanceláře, přiblížil marketingový ředitel stanice Janis Sidovský.

První pořady chce Barrandov začít natáčet letos na podzim. Nedávno televize vypsala soutěž na původní český sitcom, a to jak na námět, tak na jeho zpracování. Novou digitální televizi bude možné naladit třemi způsoby – přes satelit, set-top-box a kabel, přiblížil Sidovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).