Hlavní navigace

TV Barrandov si registruje název Šest v šest, pro nový pořad na příští rok

27. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice zatím nechce vysílací schéma pro příští rok, které poprvé zcela sestavuje nové vedení Barrandova, komentovat. Představí ho až celé.

Název Šest v šest pro nový pořad, který by se měl na obrazovce objevit v přístím roce, si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat televize Barrandov. Podle šéfky PR a marketingu stanice Martiny Slavíkové jde o původní formát, který televize zatím nechce nijak komentovat. “K pořadům vlastní tvorby, které připravujeme na příští rok, podáme souhrnné informace, jakmile budou schváleny do programového schématu,” sdělila Slavíková na dotaz serveru DigiZone.cz.

BRAND24

K TÉMATU: Roman Bradáč posilou televize Barrandov? Má pomáhat se zpravodajstvím

Z programových plánů nového vedení Barrandova, které v září a říjnu vystřídalo dosavadní management, zatím na veřejnost prosákly informace o chystaném investigativním pořadu, na kterém se má podílet někdejší šéf publicistiky Novy a nyní poslanec a předseda politické strany Věci veřejné Radek John, a o vlastní zpravodajské relaci, na níž se má podílet bývalý výkonný ředitel zpravodajské ČT 24 Roman Bradáč. Jeho bývalí kolegové z vedení České televize Robert Kvapil a Radek Žádník jsou nyní nejvyššími šéfy TV Barrandov.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).