Hlavní navigace

TV Barrandov po několika letech opět přivede na obrazovku justiční show

22. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

S formátem justiční show už přišlo v roce 2009 tehdejší vedení televize v čele s Jankou Vozárovou. Projekt Suďte je! dramaturgicky připravovala Pavlína Wolfová.

Plnoformátová televize Barrandov začne od pondělí 25. května v 17.15 vysílat nový seriál z justičního prostředí s názvem Soudkyně Barbara. V hlavní roli se budou střídat Pavlína Kafková a Simona Prasková. Soudkyni Barbaru budou moci diváci vidět každý všední den v podvečer. Soudkyně Barbara rozhoduje běžné spory, které se bohužel tak často odehrávají za dveřmi našich domovů, za ploty našich sousedů, za okny našich známých, konstatoval programový ředitel televize Barrandov František Borovský, který v minulosti vedl slovenskou televizi Joj, která tuto show vysílala pod názvem Soudní síň.

BRAND24

Z ARCHIVU: Staňte se porotcem v pořadu Suďte je! na TV Barrandov

Na registraci ochranné známky Soudkyně Barbara už upozornil server DigiZone.cz minulý týden. Původní název pořadu s největší pravděpodobností pochází z německého vzoru Soudkyně Barbara Saleschová. U našich západních sousedů vysílá tento druh pořadu komerční televize Sat.1. Pro Barrandov to ale není poprvé, kdy se do soudní show pouští. S touto novinkou přišla už v době svého startu, a to ještě pod tehdejším vedením Janky Vozárové a programového šéfa Janise Sidovského. Tehdejší „justiční“ novinku pro televizi dramaturgicky připravovala Pavlína Wolfová, zahrál si v ní mimo jiné i John Bok.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).