Hlavní navigace

Další komunistický seriál na TV Barrandov: od října Muž na radnici

31. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 8. 2011

UVNITŘ DOKUMENT Podzimní schéma televize Barrandov bude do značné míry záviset na popularitě starších československých seriálů z doby socialismu. Po již oznámených akvizicích seriálů Inženýrská odysea, Přejděte na druhou stranu a Nejmladší z rodu Hamrů (další komunistický seriál Žena za pultem bude Barrandov opakovat) stanice v říjnu nasadí do hlavního vysílacího času „těžký kalibr“: stranicky zaměřený seriál Muž na radnici.

K TÉMATU: Barrandov vytáhne od 11. září další „socík“: seriál Nejmladší z rodu Hamrů

Z programových plánů Barrandov na říjen, které dnes televize rozeslala médiím, vyplývá, že Muž na radnici dostane lukrativní čas v sobotu večer od 20 hodin. První díl Barrandov nasadí 15. října, a naváže tak na pětidílný seriál Přejděte na druhou stranu z roku 1988, v němž si zahrála kromě jiných i Jiřina Bohdalová. Seriál Muž na radnici se po roce 1989 příliš nevysílal, patří totiž společně s Okresem na severu nebo Gottwaldem k nejstraničtěji zaměřeným komunistickým dí­lům.

BRAND24

DOKUMENT: Programové novinky televize Barrandov na říjen 2011 (PDF, 862 kB)

TV Barrandov charakterizuje Muže na radnici jako „seriál o osudech Františka Bavora, aktivního obětavého poslance ve Starém Kunštátě, o jeho radostech a starostech s budováním města, ale i o jeho osobním životě“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).