Hlavní navigace

TV Barrandov avizovala konec Velkolepého století, místo toho ho ale zopakuje

14. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Seriál Chicago Fire, který televize přerušila ještě před odvysíláním první řady, se v programových plánek stále neobjevuje. Místo něj vysílá Barrandov Zákon a pořádek.

Plnoformátová televize Barrandov na svém profilu sociální sítě Facebook ve druhé polovině dubna avizovala, že seriál Velkolepé století v polovině května skončí a na jeho místo se vrátí nedovysílané Chicago Fire. Vše ale nyní ukazuje na to, že vedení stanice své plány změnilo. Ve vysílacím schématu Barrandova se totiž od června objevuje Velkolepé století opět od prvního dílu první řady. Stanice tak v praxi 31. května odvysílá 92. část ze III. řady, už 1. června se tu ale objevuje seriál znovu, a to do konce ve stejném čase, tedy od 19:00 do 20:10. Plány na 23. týden pak s ním počítají i nadále – od pondělí do neděle.

BRAND24

K TÉMATU: Barrandov se seriálem Chicago Fire nadále počítá, registruje si nové ochranné známky

Podle původních plánů, alespoň podle statusu z programového oddělení, který byl zveřejněn na Facebook, měl být seriál prozatím ukončen a pokračovat až budou k dispozici další díly. Seriál Chicago Fire se pouze přesune do jiného času. Po skončení vysílání Velkolepého století se seriál přesune do času od půl osmé, uvedla televize na Facebooku 22. dubna. K tomu ale v reálu nikdy nedošlo. Turecký seriál měl nadále obsazený čas od 19:00, a jak se ukazuje v programových plánech na 23. týden, bude tomu i nadále. Aktuálně vysílá Barrandov v někdejším programovém okně Chicago Fire seriál Zákon a pořádek.


repro foto: Facebook TV Barrandov

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).