Hlavní navigace

Tuzemské hudební retro kanály obohacují své videotéky

18. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 11. 2010

Muzika CS i Retro Music Television, tedy hudební stanice, které se orientují na diváky se zájmem o starší tuzemskou a zahraniční hudbu, obohacují své videotéky. Serveru DigiZone.cz to potvrdili zástupci těchto kanálů. Ve vysílání se tak mohou objevit například klipy, které diváci už neměli dlouhou dobu možnost vidět nebo je dokonce uvidí vůbec poprvé.

ČTĚTE TAKÉ: Retro Music Television vstoupila na komunitní portál Facebook

Například ve vysílání Muziky CS, hudební stanice patřící vedle Doku CS a Muziky CS do rodiny kanálů CS TV, se objevily nové videoklipy od Blanketu, Elánu, Olympicu, Hany Zagorové, Petera Nagyho, Heleny Vondráčkové, Miroslava Žbirky a řady dalších. Od prosince navíc plánujeme vysílat více videoklipů z let osmdesátých, uvedla pro DigiZone.cz marketingová manažerka Film Europe Televsion Silvia Gogorová. Muzika CS navíc jako jediný tuzemský kanál dává možnost divákům zjistit pomocí EPG, která skladba aktuálně hraje. Tyto údaje jsou k dispozici i na webu www.muzikacs.cz.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Muzika CS začala vysílat EPG. Nabízí názvy interpretů i skladeb

Konkurenční Retro Music Television obměňuje klipy častěji. V podstatě se snažíme o to, aby se každý týden ve vysílání objevily nové klipy. Pátráme speciálně po těch, které se neobjevují na jiných stanicích. Jsem pyšný na to, že se mi do vysílání podařilo sehnat raritní klipy od Johna Lennona, George Harrisona, Alphaville, Vanessy Paradis, Suzi Quatro a Smokie, uvedl pro DigiZone.cz Radovan Tomášek. Do budoucna obohatíme také nabídku klipů o spoustu českých a slovenských interpretů, dodal Tomášek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).