Hlavní navigace

Travel Channel přejde do konce tohoto čtvrtletí na formát obrazu 16:9

29. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Program je součástí nabídek řady kabelových, IPTV a satelitních operátorů. Jak již z názvu stanice vyplývá, věnuje se výhradně pořadům a dokumentům zaměřeným na cestování.

Diváci tematického kanálu Travel Channel se dočkají do konce tohoto čtvrtletí přechodu stanice do širokoúhlého poměru stran, tedy formátu 16:9. Dnes to oznámila společnost Channels, která tento program na našem trhu zastupuje. Zahájení vysílání v novém formátu je plánováno na konec prvního čtvrtletí roku 2014, přičemž bude stanoveno konkrétní datum, ke kterému bude kompletní programové portfolio vysíláno v novém formátu, a to včetně pořadů původně vysílaných v 4:3, uvedla firma.

BRAND24

Z ARCHIVU: Travel Channel inovoval vizuál a představil nové logo

Travel Channel je mezinárodním televizním kanálem zaměřeným na cestování, vysílá 24 hodin denně, v jednadvaceti jazycích, ve 130 zemích Evropy, Středního Východu a Afriky. Travel Channel International je součástí Scripps Networks International, dceřinné společnosti Scripps Networks Interactive, která působí na celosvětové úrovni. Firma provozuje také stanici Travel Channel HD. Ta je dostupná u vybraných kabelových, IPTVsatelitních operátorů. Na českém slovenském trhu působí od listopadu 2010.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).