Hlavní navigace

Topfun nabízí přenosy Premier League na Slovak Sportu 2 nově i v HD kvalitě

26. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

První kolo nového ročníku anglické fotbalové Premier League nabízel Topfun pouze v SD rozlišení, nyní změnil zdroj signálu a i verze ve standardním rozlišení je lepší

Nejen ve standardním rozlišení, ale také v HD kvalitě mohou uživatelé videoslužby Topfun sledovat televizní kanál Slovak Sport 2 s přenosy anglické fotbalové Premier League. Provozovatel služby, společnosti Topfun Media, přitom úvodní kolo soutěže nabízel jen v SD kvalitě, na kterou si předplatitelé stěžovali. Nyní jsou v Topfunu k dispozici jak SD, tak HD verze obou existujících kanálů Slovak Sport. Divák si tak může za jednu cenu vybrat, kterou verzi bude sledovat – do značné míry přitom záleží na kvalitě jeho internetového připojení.

K TÉMATU: Startuje Slovak Sport 2, do nabídky ho zařadí O2TV a Topfun televize

Topfun připustil, že přenosy úvodního kola Premier League v jeho službě nebyly příliš kvalitní. “V současné době se nám podařilo zajistit kvalitní zdroj HD signálu pro oba kanály Slovak Sport a tak si druhé ligové kolo Premier League mohou příznivci této ligové soutěže vychutnat i v HD kvalitě. Je zjevné, že změnou zdroje signálu se kvalita SD verze zlepšila a HD verze je ještě o poznání kvalitnější, nicméně na zlepšení kvality neustále intenzivně pracujeme,” uvedl obchodní ředitel Topfunu Radek Přikryl.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Premier League i přes aplikace Topfunu na televizorech Samsung, LG a Panasonic

Během září se chystá Topfun uvést na trh IP set-top-box, který by umožnil sledovat tuto videotéku na starších typech televizorů stejně, jako nejmodernějších Smart TV. Koncová cena přijímače by se měla podle webu Lupa.cz pohybovat pod tisíci korunami. Box napojený na internet umožní sledovat i vybrané lineární televizní kanály, včetně Slovak Sportu a Slovak Sportu 2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).