Hlavní navigace

Terezu Pergnerovou doplní ve studiu VyVolených Libor Bouček

22. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Bouček je jedním z nejpopulárnějších a nejvytíženějších moderátorů nejen televizního, ale i rozhlasového éteru. Od září přesídli po téměř devíti letech z Evropy 2 do Frekvence 1.

Mediální skupina Prima oznámila jméno třetího moderátora, který na podzim doplní Terezu Pergnerovou a Agátu Prachařovou (dříve Hanychovou) v chystané nové řadě reality show VyVolení. Onou doposud neznámou tváří bude Libor Bouček. Prima o tom informovala prostřednictvím svého společenského webu Prima Style. Bouček bude tvořit s Pergnerovou dvojici, Prachařová se postará o noční show. Rozměr a význam toho projektu moc prostoru k váhání nedává. Byl jsem v první řadě nadšen, uvedl sám moderátor.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Moderátorkou čtvrté řady VyVolených na Primě family bude Tereza Pergnerová

Bouček dále ke svému novému angažmá uvedl: VyVolení přinesli na podzim roku 2005 do českého televizního prostředí fenomén a jsem přesvědčen, že se to může opakovat i po osmi letech. Navíc jsem zjistil, že co se týká kreativity, sešel se obdobný tým, takže to bude radost. Libor Bouček je dlouhodobě jedním z nejpopulárnějších českých moderátorů. Na Primě provázel v minulosti mimo jiné i pořadem Balírna, kde mu dělala partnerku Tereza Šefrnová. Od září přesídlí po téměř devíti letech z Evropy 2 do ranního vysílání Frekvence 1.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).