Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Wimbledon, Comeback, Myš, která řvala a Bráchova holka

26. 6. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Sport, 19:15 – tenisový přenos z Wimbledonu – Přímý přenos zápasů 2. hracího dne nejslavnějšího tenisového turnaje světa.
  • Cinemax, 20:00 – komedie Bráchova holka – Caleb se od rodičů dávno odstěhoval a žije osamělým, ale spokojeným životem. Po bolestivém rozchodu mu pro ženy zbylo jen pohrdání. Když se setká se svým mladším bratrem a jeho přítelkyní, varuje Caleb Petera ať si dá pozor, protože skončí se zlomeným srdcem, stejně jako on. Přestože se snaží bránit svého bratra, bojuje ke svému překvapení s tím, že ho Emma neovladatelně přitahuje, ba co víc, její atraktivita jako by každou minutou narůstala. Nečekané vzplanutí nakonec Caleba donutí, aby se konečně postavil své bolesti. Americká romantická komedie (2009).
  • ČT 1, 20:00 – česká komedie Veni, vidi, vici – Honzu právě přijali na vysokou školu a plánuje se svou dívkou dovolenou. Jenže matka se po smrti otce zadlužila a exekutor právě zabavuje vybavení bytu. Své plány musí radikálně změnit. Přijíždí za strýcem do Karlových Varů, aby tam v hotelu myl nádobí. Naštěstí je tu golfový turnaj a Honza se může věnovat sportu, který mu učaruje a pro který projevuje patřičný talent. Česká komedie (2009).
  • Nova, 21:20 – sitcom Comeback (1) – Křeslo. Původní sitcom ČR. Pacovským dosloužila stará dobrá pohovka. Jenže kde vzít peníze na novou, když obchod s hudbou vázne? Ale Tomáš a Iva mají štěstí, sehnali novou pohovku za velmi nízkou zaváděcí cenu. Jenže Ozzákovi ta stará bytostně chybí. Měl v ní už svůj důlek, takže se při sezení nekácel, ani když přišel z hospody. Původní sitcom TV Nova (2009).
  • ČT 2, 21:35 – komedie Myš, která řvala – Vysoko ve Francouzských Alpách se rozprostírá nejmenší stát světa, velkovévodství Grand Fenwick, kterému vládne stará velkovévodkyně Gloriana XII. Poté co jeden kalifornský vinař začne vyrábět imitaci fenwického vývozního artiklu číslo jedna, Pinotu Grand Fenwick, stihne tuto jedinou anglicky hovořící zemi na starém kontinentě hluboká hospodářská krize. Dědičný ministerský předseda, hrabě Rupert Mountjoy, navrhne s cílem zachránit svou vlast vyhlásit Spojeným státům americkým válku, prohrát ji a získat jejich štědrou rozvojovou pomoc. Britská komedie (1959).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).