Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Rozmarné léto, Jan Hus nebo Jaguár

5. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný Jaguár - Perrina, zadluženého u nebezpečného mafiána, svede náhoda dohromady s amazonským indiánem, šamanem Wanuem, který se v Paříži účastní jednání o záchraně deštných pralesů. Ten tvrdí, že mu někdo ukradl duši a on hledá „vyvoleného“, s jehož pomocí by ji získal zpět. Vybere si pochopitelně Perrina, který sice ničemu takovému nevěří, ale s mafiánovými zabijáky v patách rád vymění Francii za amazonskou džungli.

  • Prima Max, 20:15 – dokument Armstrongova lež - cyklista Lance Armstrong překonal rakovinu a dokázal sedmkrát v řadě vyhrát nejslavnější cyklistický závod Tour de France. V roce 2012 byl ale antidopingovou agenturou usvědčen z používání zakázaných látek a všechny tituly mu byly odebrány. Tohle je jeho zpověď…

  • ČT 2, 21:25 – historický Jan Hus – o výjimečném mistru Janu Husovi a slavných synech Karla IV., bratří Václava a Zikmunda, ve středověkém dramatu o smyslu pravdy a oběti nejvyšší.

  • Nova, 21:35 – krimi Případ mrtvého muže – roku 1955 přeletí hranice Československa balon a přistane na našem území. Vystoupí z něj muž, na kterého čeká nákladní auto s řidičem. Muž ho však zastřelí, pohřbí pod hromadou kamení a odjede. Když je druhý den balon nalezen, rozbíhá se rozsáhlé pátrání.

BRAND24

  • ČT 1, 22:20 – komedie Rozmarné léto – v poněkud zpustlých říčních lázních na břehu řeky Orše se denně setkávají tři postarší pánové: majitel lázní Antonín Důra, sečtělý abbé Roch a major ve výslužbě Hugo. Počasí je nestálé, většinou poprchává, a tak má pan Důra nouzi o zákazníky. Většinu času tudíž tráví v rozmluvách a drobných půtkách se svými přáteli.

0

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).