Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Maverick, Království nebeské a Koniny

26. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – western Maverick – Šarmantní hazardní karetní hráč se vydává na proslulý pokerový šampionát Tří řek. Obrovskou výhru půl milionu dolarů chce ale získat i půvabná a všemi mastmi mazaná Annabelle Bransfordová, s níž se seznámí na cestě, a podobný zájem mají i další. A protože ve hře půjde o tak obrovskou finanční částku, pokoušejí se všichni své spoluhráče předem nějak oblafnout, nepříjemně překvapit, anebo je dokonce odstranit. (Maverick, USA, 1994)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Manchester City – Real Madrid – Přímý přenos semifinálového utkání. Video z Manchester City vs. Everton.

  • Prima Max, 20:15 – dobrodružný film Království nebeské – Křížová výprava očima mladého rytíře, který odchází na kraj známého světa bojovat za svůj ideál. Oživuje mystiku rytířského rebelanta a zobrazuje dávný boj mezi muslimy a křesťany o Svatou zemi, který se sice odehrál před tisíci lety, ale svými důsledky sahá až do přítomnosti. (Kingdom of Heaven, Velká Británie, Španělsko, USA, Německo, 2005; režie Ridley Scott; hraje Orlando Bloom)

BRAND24

  • ČT art, 21:10 – komedie Koniny – Rozvrátit chod univerzity? Postavit sportovní pravidla na hlavu? Pro bratry Marxe je to otázka minut. Navíc je třeba porazit mužstvo konkurenční Darwinovy školy. (Horse Feathers, USA, 1932)

  • ČT 2, 22:35 – drama Poslední vlak – Berlín 1943. Židovská otázka se blíží ke svému konečnému řešení a nacisté se rozhodnou odvézt zbývající židovské obyvatelstvo z Berlína. Zbývá jich sedmdesát tisíc. Do posledního vlaku složeného z dobytčáků je nasázeno 688 lidí… (Der Letzte Zug, Německo, Česko, 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).