Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Liga mistrů, Tipsport extraliga a Fantomas kontra Scotland Yard

23. 10. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – Rytíři Kladno – HC Kometa Brno - Přímý přenos utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji
  • TV Barrandov, 20:00 – dobrodružná krimi komedie Fantomas kontra Scotland Yard - Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. Při pronásledování má Fantomas jen malou naději na únik, avšak co on má všechno k dispozici? Francouzsko-italská dobrodružná krimi komedie (1965)
  • Cinemax, 20:00 – western Tenkrát na západě - V klasickém epickém westernu z dílny Sergia Leoneho najdete více než jen příběh pomsty, na pozadí napínavého děje se vám postupně odhalí nevšední epos o minulosti amerického Divokého západu. Ve snaze zmocnit se pozemků ve Sweetwater, najme zmrzačený železniční baron Morton (Gabriele Ferzetti) profesionální zabijáky, které vede modrooký sadista Frank (Henry Fonda). Ten má mimo jiné na svědomí vlastníka nemovitostí Bretta McBaina (Frank Wolff) a jeho rodinu. Jenže pozůstalosti zdědí McBainova novomanželka Jill (Claudia Cardinale), která přijíždí do města a okamžitě se ocitá v nebezpečí. Naštěstí tu jsou psanec Cheyenne (Jason Robards) a tajemný muž beze jména, který si říká Harmonika (Charles Bronson), kteří si Jill vezmou pod svou ochranu a překazí Frankovy plány na získání jejích pozemků. Jenže postupem času vyjde najevo, že Harmonika chce Franka dostat z jiného důvodu. Italsko-americký western (1968)
  • Prima Cool, 20:15 – Manchester United a SC Braga – Řádící hvězdy Manchesteru UniTed Rooney a van Persie v přímém přenosu utkání 3. kola Ligy mistrů
  • CS Film, 22:00 – válečné drama Maratón - 5. 5. 1945: Několik šťastných chvil prožijí v bojující Praze uprchlý pankrácký vězeň Ruda a služka Karla, která se má starat o opouštěný byt svých zaměstnavatelů. Pokus překonat obvyklá schémata válečných filmů. České válečné drama (1968)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).