Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Kmotr III, Rodina je základ státu a Konečně neděle!

27. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Kmotr III – Nyní šedesátiletý Michael Corleone dál ovládá pevnou rukou své obchodní zájmy. Stále je však sžírán vinou za vraždu bratra Freda a také za to, jak se dostal k moci. Velmi usilovně se snaží odpoutat od vlastní kriminální minulosti a své obchody legalizovat. Jeho zájem se přesunul od hazardu k nemovitostem a investičním bankám. Násilí však z vlastního života nelze jen tak jednoduše vymazat. Americké drama (1990)

  • ČT art, 20:20 – krimikomedie Konečně neděle! – Brilantní a vysoce oceňované komediální krimi Francoise Truffauta potěší nejen cinefily, ale snad každého diváka. Jiskřivé a vtipné dialogy, herecké výkony Fanny Ardantové a Jean-Louise Trintignanta, vynalézavá kamera a Truffautovo režijní umění se v tomto filmu sešly, aby si hrály s divákem i příběhem. Francouzská krimikomedie (1983)

  • Barrandov Plus, 21:05 – dokument Co mě nezabije, to mě posílí – Zuzana Bubílková je žena, která je celý život obklopena muži. V českém dokumentu z cyklu Legendy televizní zábavy. (2012)

BRAND24

  • ČT 2, 21:55 – drama Rodina je základ státu – Když vám hoří půda pod nohama, není nad rodinný výlet… Koprodukční snímek ČT o hledání míry viny a ospravedlnění sama sebe. České drama (2011)

  • Kino Barrandov, 22:15 – western Nemilosrdný střelec – Dva znepřátelené gangy hledají v malém horském městečku ukrytý poklad. A příjezd záhadného pistolníka rozehraje divokou hru, která skončí hrstkou přeživších. Japonský western (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).