Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Kladivo na čarodějnice, A pak tam byl jeden a Švidlíři

15. 1. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Fanda, 18:05 – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – Bílí Tygři Liberec - Přímý přenos hokejového zápasu Tipsport Extraligy
  • CS Film, 20:00 – historické drama Kladivo na čarodějnice - Inkvizitor Boblig, povolaný do města Šumperka, aby vyšetřil přestupek jedné žebračky, zkonstruuje proces, jehož metody zaručují doznání všech obžalovaných. Proti spořádaným a ušlechtilým občanům se náhle vynoří moc, která pod rouškou očišťování kraje od čarodějnic sleduje pouze vlastní obohacení a která neváhá pro tento cíl ničit všechny odpůrce a obětovat životy desítek nevinných lidí. československé historické drama (1969)
  • Nova Cinema, 20:00 – akční komedie Škola hada - Akční komedie plná strhujících bojových scén a choreograficky dokonalých čísel umění kug-fu s Jackie Chanem a od choreografa filmu Tygr a drak. Hongkongská akční komedie (1978)
  • ČT 2, 22:15 – krimi drama Švindlíři - Čtyřicátník Roy žije v pěkném domě s bazénem. Je posedlý čistotou, má tik a chová se podivínsky. Už dlouhá léta se živí nejrůznějšími podfuky ve spolupráci se svým mladším parťákem Frankem. Vlastně se ani za zloděje nepovažuje, protože mu lidé v podstatě dávají své peníze sami. Nečekané setkání se čtrnáctiletou dcerou Angelou, o jejíž existenci neměl nejmenší tušení, mu dodá novou chuť do života. Zvláště když zjistí, že dívka po něm zdědila nemalé podvodnické vlohy. Kvůli ní se pouští do velkolepého podrazu na zámožného podnikatele, ale všechno samozřejmě dopadne jinak, než mohl očekávat. Americké krimi drama a komedie (2003)
  • Plus, 02:00 – drama A pak tam byl jeden - Žádný jiný pár se dosud nepokoušel o dítě tak usilovně jako Roxy a Vinny. Čtyři roky různých hormonálních testů však nakonec pomohli k narození dítěte. Miranda se přihlásila o život opravdu úctyhodně a zakrátko se stane jediným smyslem života manželského páru. Když však jejich dítě onemocní záhadnou nemocí, nad rodinou se stahují mraky. Diagnostické tápání však přeruší test na onemocnění virem HIV, které prokáže pozitivní výsledky u obou rodičů, i dítěte. Na dveře klepe nevýslovná rodinná tragédie, s následky s nimiž se budou muset vyrovnat zejména ti, kteří přežijí. Americké drama (1994)

upoutávka na tento snímek není k dispozici

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).