Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: fotbal, Rudá planeta a Proroctví

27. 9. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi Rudá planeta – Země je natolik znečištěna, že lidstvo hledá útočiště na Marsu. Po prvních pokusech s vysazením řas tam však začne klesat hladina kyslíku. V roce 2025 se vydává k rudé planetě vesmírná loď Mars 1 se šestičlennou posádkou. S sebou si veze i robotického univerzálního průzkumníka. Před přistáním na Marsu je však loď vystavena masivnímu solárnímu záření, které ji porouchá. (Red Planet, USA, Austrálie, 2000)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: Borussia Dortmund – Real Madrid – Přímý přenos utkání základní skupiny Ligy mistrů UEFA komentují Vlastimil Vlášek a Martin Hyský. (Video z roku 2015.)

  • Prima Max, 20:15 – thriller Proroctví – V roce 1959 je jako součást otevíracího ceremoniálu nové základní školy požádána skupina studentů, aby nakreslila obrázky, které budou uloženy do zvláštního pouzdra a uschovány pro budoucí generace. Ale jedna záhadná dívka místo kreslení zaplní svůj papír řádky zdánlivě náhodných čísel. O padesát let později nová generace studentů zkoumá obsah pouzdra a dívčin mystický vzkaz skončí v rukou mladého Caleba Koestlera. (Knowing, USA, Velká Británie, 2009)

BRAND24

  • Prima Max, 22:50 – thriller Von Ryanův expres – Když do zajateckého tábora v Pescaře v Itálii dorazí v srpnu 1943 plukovník amerického letectva Joseph L. Ryan (Frank Sinatra), najde tu skupinku zbídačelých špinavých spojeneckých anglických vojáků. Po nepovedeném pokusu o útěk celé jednotky se nacisti rozhodnou vězně převézt na bezpečnější a snáze hlídatelné místo. Ale plukovník se nevzdává a nakonec se jim podaří utéct znovu a všem. (Von Ryan’s Express, USA, 1965)

  • Kino Barrandov, 0:20 – western Honba za pokladem – Pětice mužů se vydává do tajuplného města Yellow Rock doufajíc, že zachrání ztraceného člena rodiny. Jejich vůdce najímá zkušeného horala, který jim má pomoci s úspěšností jejich mise. Jejich cesta ale vede přes území Paw Tribe a horal souhlasí s pomocí pod jedinou podmínkou – výprava musí obdržet povolení od kmene žijícího na tomto území. (Yellow Rock, USA, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).