Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Čest a sláva, Ostrov a Špinavá hra

4. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – scifi Ostrov – Tom Lincoln dosud věřil tomu, že společně s několika dalšími lidmi přežil globální katastrofu. Doufal, že bude patřit mezi vybrané jedince, vyslané na poslední neznečištěné místo na Zemi. Jenže než se na vysněné místo dostane, zjistí, že má větší cenu mrtvý, než živý. Spolu s půvabnou Sarah Jordanovou se rozhodnou utéct a osvobodit i své druhy. Americké scifi (2005)

  • Prima, 20:15 – komedie Slunce, seno, jahody – Víte, že dojivost závisí na kultuře prostředí? Student Šimon o tom musí přesvědčit svérázné obyvatele jihočeských Hoštic – i místní krávy. Československá komedie (1983)

  • TV Barrandov, 21:40 – válečný film Špinavá hra – Malá jednotka se vydala do africké pouště na průzkumnou akci. V jejím průběhu však došlo ke změně plánů velení. Britský válečný film (1969)

BRAND24

  • ČT 2, 21:45 – historické drama Čest a sláva – Nerytířské klání českého rytíře v historickém filmu na motivy stejnojmenné knihy Karla Michala. Nejlepší zahraniční snímek na XXX. MFF v Benátkách. Československé historické drama (1968)

  • ČT art, 22:40 – životopisné drama Hlad – Skutečně víte, co je to hlad? Film byl vyznamenaný řadou filmových cen, pojednávající o hladovce vězněných příslušníků IRA. Irsko-britské životopisné drama (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).