Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Spláchnutej, Čtyřicet sedm dní a Liga mistrů

14. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 3. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – animovaný film Spláchnutej – Trochu snobský myšák z lepší společnosti Roddy se nešťastnou náhodou ocitne v odpadním potrubí, které vede do drsného světa. V něm nepřežije každý, a obzvlášť ne taková bábovka. Naštěstí potkává myší Amazonku Ritu, která mu pomůže a nakonec se stane hrdinou… Americko-britská animovaná komedie (2006).
  • Nova Sport, 20:25 – fotbalový přenos Real Madrid – CSKA Moskva – Přímý přenos fotbalové Ligy mistrů, nejprestižnější klubové soutěže v Evropě. V přestávce: Studio Champions League.
  • ČT 4, 20:30 – fotbalový přenos FC Chelsea – SSC Neapol – Přímý přenos fotbalové Ligy mistrů, nejprestižnější klubové soutěže v Evropě. V přestávce: Studio Fotbal.
  • TV Barrandov, 21:05 – drama Čtyřicet sedm dní – U pobřeží Somálska přepadli piráti rybářské plavidlo Alakrana. Jako výkupné požadují peníze a vydání jejich zatčených kumpánů, jinak zabijí členy posádky. Španělský film podle skutečnosti (2011).
  • ČT 2, 22:20 – film Bratři – Michael měl vždycky všechno pod kontrolou: úspěšnou vojenskou dráhu i rodinný život s krásnou ženou Sarah a dvěma dcerami. Jeho mladší bratr Jannik je jeho pravý opak, dokonce nějaký čas strávil ve vězení. Otec, který neskrývaně dává přednost svému úspěšnějšímu synovi, nemá pro Jannika vlídné slovo a v rodině to pod klidným povrchem skřípe. Pak je Michael vyslán na vojenskou misi do Afghánistánu. Dánské drama (2004).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).