Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Spiknutí, Edith Piaf a Je prostě báječná

30. 11. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Je prostě báječná – Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Squirrels in the Nuts, USA, 2014)

  • Prima Max, 20:15 – životopisný film Edith Piaf – Narodila se na chodníku, vyrůstala v nevěstinci, vydělávala si pouličním zpěvem. Přesto se z ní stala světoznámá hvězda první velikosti. Život Edith Piaf, vlastním jménem Edith Giovanna Gassion, byl bojem o hudbu, přežití i lásku. (La môme, Francie, Velká Británie, Česko, 2007)

  • Jednotka, 20:25 – katastrofický film Metro – Vinou neuvážené výstavby v centru města je poškozen jeden z tunelů starého moskevského metra, do kterého tak začíná prosakovat voda. Naneštěstí vede právě pod řekou, takže jakmile se propadne, začíná do útrob podzemní dráhy proudit ohromné množství vody. V zalitém metru jsou první mrtví a katastrofa nabývá neuvěřitelných rozměrů. V centru pekla se shodou okolností ocitají i doktor Andrej Garin, jeho žena Irina a její milenec, vlivný podnikatel Vlad Konstantinov. Jejich osobní problémy ale musí stranou, protože je čeká boj o přežití… (Rusko, 2013)

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:00 – krimi komedie Pekelná ženská – Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J. D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všechno se změní, když mezi ně vstoupí krásná, ale chladná Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. (Saving Silverman, USA, Austrálie, 2001)

  • Nova, 22:35 – thriller Spiknutí – Co je skutečnost a co mystifikace? To ví jen on sám – newyorský taxikář Jerry Fletcher. Je to podivín, který každému pasažérovi vypráví o nejrůznějších spiknutích, v jejichž pozadí stojí Oni. Jde tím na nervy nejen lidem, kteří ho vidí poprvé v životě, ale také právničce Alici Suttonové, jež pracuje na ministerstvu spravedlnosti. Ta sice Jerryho důkazy shovívavě vyslechne, ale nevěří mu stejně, jako nikdo z okolí. Jerry, který Alici tajně miluje, ve svém bytě zachovává dokonalou konspiraci. Přesto neunikne tajemnému doktoru Jonasovi. Je chycen, ale podaří se mu z uzavřených prostor psychiatrické kliniky utéct a konečně Alici přesvědčí, že není blázen. (Conspiracy Theory, USA, 1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).