Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Sex noci svatojánské, Carling Cup a evropská liga

30. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 11. 2011

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova, 20:00 – seriál Expozitura (13) – Policisté z místního oddělení najdou v lese oběšeného Tomáše. Přestože zpočátku leccos vypadá na vraždu a mladý policista Erik se těší na první velký případ, náčelník Houska však případ uzavře jako sebevraždu. Zároveň se informuje v databázi na Drobečka. OravaKofčínem a Brousilem vycítí příležitost: bratr oběšeného David dělal dealera pro jistého Hemského, který se pustil s Drobečkem do konkurenčního boje.
  • Cinemax, 20:00 – film Sex noci svatojánské – Woody Allen ve filmu Sex noci svatojánské ztvárnil Andrewa, makléře z Wall Streetu a potrhlého vynálezce, jenž má frigiditní problémy se svou ženou Adrian (Mary Steenburgenová). Manželé pořádají ve svém letním domě na venkově víkendovou svatební párty pro Ariel (Mia Farrowová) a Leopolda (Jose Ferrer). V průběhu víkendu se sexuální partneři vymění.
  • Viasat History, 20:00 – dokument Matka Tereza: Světice temnoty – Kvůli čemu se snažím? Pokud Bůh neexistuje, nemůže existovat ani duše. A pokud není duše, pak nemůžeš být ani ty, Ježíši! napsala Matka Tereza ve svém deníku. Nedávno zveřejněné osobní dopisy a poznámky odhalují hlubokou spirituální krizi Matky Terezy a otřásají v základech její pověstí „zbožné jeptišky“.
  • Sport 1, 20:45 – fotbalový přenos Manchester United – Crystal Palace – Přímý přenos čtvrtfinále fotbalového Carling Cupu.
  • ČT 4, 20:55 – fotbalový přenos Tottenham Hotspur – PAOK Soluň – Přímý přenos zápasu evropské ligy, v přestávce mezi poločasy Studio fotbal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).