Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Město, Gejša a Skalpel, prosím

12. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – HC Škoda Plzeň – HC Oceláři Třinec – Přímý přenos utkání hokejové Tipsport extraligy komentují Tomáš Jílek a Milan Antoš. Buly hokej živě uvádějí Robert Záruba a David Pospíšil

  • Nova Cinema, 20:00 – romantický film Gejša – Jako malou ji prodali do domu gejš a měla se stát umělkyní vysněného světa. Časem vyroste z dívky krásná a legendární gejša, které se daří okouzlit nejmocnější muže své doby. Ona se ale tajně trápí láskou k muži, kterého mít nemůže. Americký romantický film (2005)

  • ČT 2, 21:55 – fantasy film Paralelní světy – Příběh mladíka, který v alternativním světě hledá svoji lásku. Francouzsko-kanadský fantasy film (2011)

BRAND24

  • ČT 1, 22:15 – drama Skalpel, prosím – Život pětiletého chlapce může zachránit pouze riskantní operace. Podle stejnojmenného románu Valji Stýblové. Československé drama (1985)

  • Nova, 22:35 – krimidrama Město – Doug stojí v čele bandy nelítostných bankovních lupičů a chlubí se tím, že vždy dosáhne toho, co chce. Jenže poslední akce se pořádně zkomplikuje a jako rukojmí jsou nuceni vzít s sebou manažerku Claire. Dívku posléze bez úhony propustí, ale šéf lupičů si uvědomí, že se do ní zamiloval, a vyhledá ji. Jenže netuší, že jeho láska se stane klíčem bostonské FBI, která se delší dobu snaží bandu dopadnout, a navíc má pro ni velkou slabost agent FBI. Americké krimidrama (2010)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).