Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Hra, Vzkaz v lahvi a biatlon

2. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 17:10 – Biatlon: SP 2015/16 Švédsko – Přímý přenos závodu mužů na 20 km ze švédského Östersundu.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Vzkaz v lahvi – Garret nechá vkročit do svého života novinářku. Ale musí se napřed vyrovnat se svou minulostí, aby mohl zase žít šťastný život. Americké romantické drama (1999)

  • Prima Max, 20:15 – thriller Hra – Multimilionář Nicholas dostane od svého bratra k narozeninám neobyčejný dárek – účast ve hře jisté společnosti. Po absolvování náročných testů a podepsání smlouvy však začíná být ohrožen nejen jeho majetek a postavení, ale i život. Americký thriller (1997)

BRAND24

  • Dajto, 20:15 – akční krimi thriller Drsnej Shaft - Vše nasvědčuje tomu, že Walter Wade zavraždil mladého černošského studenta a bude za svůj čin potrestán. Jenže tento uhlazený vrah je z prominentní rodiny, která může ihned složit vysokou kauci a „uklidit“ synka z dosahu policie. Po dvou letech se Walter tajně vrátí do Spojených států a detektiv Shaft, který ho vypátral, je přesvědčen, že teď konečně dostane slovo spravedlnost. Ale i tentokrát ji peníze umlčí. Shaft na protest vrací policejní odznak a na vlastní pěst, spolu s bývalou kolegyní Carmen, začíná shromažďovat důkazy a hledat jedinou přímou svědkyni, která se skrývá. I její život je v ohrožení. Na první pohled jednoduchý a jasný případ má až nečekaně dramatické pozadí a ve finále zcela překvapivé rozuzlení. Americko-německý akční krimi thriller (2000)

  • Jednotka (RTVS), 20:25 – dobrodružný film Bounty – Snímek je velmi precizním přenesením na plátno skutečné události, k níž došlo ve druhé polovině 18. století na lodi Jeho Veličenstva. Americko-britský dobrodružný film (1984)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).