Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Četník ze Saint Tropez, Co chytneš v žitě a Expres

24. 6. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – česká komedie Anděl na horách – Nerudný a podezíravý revizor Anděl se tentokrát ocitá na zimní dovolené v Tatrách. Někdejší pracovní angažovanost však nyní nahradily ryze privátní motivy. Mezi výletníky si totiž všimne mladé ženy, kterou považuje za snoubenku svého syna – a je proto neustále pohoršován jejím chováním, které nevyhlíží, že by se cítila být svazována nějakou věrností. Český film (1955)
  • TV Barrandov, 20:15 – komedie Četník ze Saint Tropez – Nezapomenutelný Louis De Funes v nezapomenutelné četnické sérii. Energický, ale poněkud chaotický strážce zákona přichází ze zapomenuté vesnice v horách přímo na francouzskou Riviéru, aby tu zjednal pořádek! Bláznivin legendárního četníka Cruchota si můžete užít i ve volných pokračováních Četník v New Yorku, Četník se žení, Četník ve výslužbě, Četník a mimozemšťané a Četník a četnice. Francouzsko-italský film (1964)
  • ČT Sport, 20:45 – fotbalový zápas Anglie – Itálie – Přímý přenos utkání základní skupiny na Mistrovství Evropy ve fotbalu do 21 let z Olomouce.
  • ČT 2, 22:30 – český povídkový film Co chytneš v žitě – Koprodukční povídkový film České televize o lásce v každém věku vznikl na základě úspěšného školního cvičení na FAMU, k němuž přibyly další dvě epizody. V první povídce Osina, odehrávající se v horkém dni začátku léta, se dvojice mladých lidí vydává hledat záhadné kruhy v obilí. To je skvělá příležitost, jak se blíže poznat a snad i zamilovat. V srpnovém příběhu Stoh prožije čtveřice kluků v tajném stohovém bunkru prázdninové dobrodružství s neznámou dívkou. Ta je za dodávky jídla a všelijaká další přilepšení odměňuje lekcemi v líbání. Podzimní epizoda Cesta zachycuje tíživé pocity starých novomanželů, kteří při nezdařeném návratu ze svatby uvíznou v rozblácené oranici… Český film (1998)
  • Prima Cool, 22:40 – drama Expres - Už jako kluk se Ernie Davis zamiloval do fotbalu. Když se dostal do ruky zkušenému trenérovi Schwartzwalderovi, bylo jasné, že z něj bude vynikající hráč. Psala se ale padesátá léta a v zemi vládl rasismus. Americký film (2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).