Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Cesta na Hrad, Vdovička spadlá s nebe a ME v krasobruslení

23. 1. 2013
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • CS Film, 20:00 – komedie Vdovička spadlá s nebe – Anči Bártovou zaměstnanou v exportní firmě propustí. Při cestě na venkov, kde má být vychovatelkou dětí v továrníkově rodině se seznámí se zpěvačkou Lu de Mila z Paříže. Ta jede k rodičům svého mrtvého muže, aby je utěšila. Lu rodiče nezná, a žít na venkově se jí moc nechce. A tak chce Anči poslat místo sebe. Když Anči nesouhlasí zamění doklady a zmizí. Různé nepředvídané okolnosti vždy Anči zabrání říci rodičům pravdu. A tak zůstává, až do doby kdy se objeví Mirek, jenž leteckou havárii přežil jako zázrakem. Mirek ji nejprve pokládá za podvodnici. Anči mu ale všechno vysvětlí a on se do ní zamiluje natolik, že Lu žádá o rozvod. Když se od ní doví, že jejich sňatek je neplatný, neboť její první manžel též žije, Mirko s Anči odjíždějí do Paříže, kde se chtějí vzít. Československá komedie (1937)
  • ČT Sport, 20:00 – ME v krasobruslení 2013 Chorvatsko - Přímý přenos z krátkého programu sportovních dvojic
  • Nova, Nova HD; 20:20 – Televizní noviny: Cesta na Hrad – Dva kandidáti jdou do druhého kola prezidentských voleb. Karel Schwarzenberg a Miloš Zeman. Jeden z nich bude příštím českým prezidentem, nejmocnějším mužem v zemi. TV Nova přináší nejzásadnější duel, kde nikdo nebude nikoho šetřit. Moderuje Markéta Fialová
  • Markíza, 20:20 – romantická komedie 50× a stále poprvé - Ošetřovatel arktických vodních zvířat Henry Roth (Adam Sandler) má svou budoucnost důkladně naplánovanou. Ve chvílích, kdy zrovna nepečuje o mořská zvířata v havajském Sea Life parku, láme srdce turistek a pokouší se navázat krátkodobou romanci. Dlouhodobý vztah u něj nepřipadá v úvahu – zhatil by jeho dlouholetý sen o výpravě na Aljašku, kde chce zkoumat podmořský život mrožů. Když se konečně přiblíží možnost, že by se Henryho sen stal skutečností, dojde během zkušební jízdy jeho škuneru k nečekané nehodě. Osud jej pak zavede do místní kavárny Hukilau, kde se setkává nejen s podezřívavými pohledy hostů, ale také s mladou a krásnou Lucy Whitmore (Drew Barrymore), jejíž šarm mu ihned učaruje. Americká romantická komedie (2004)
  • Smíchov, 20:45 – scifi komedie a thriller Neviditelný na útěku - Nick Halloway se večer opil a druhého dne přišel na konferenci v magnetoskopickém ústavu s třeskutou kocovinou. Vědecké referáty mu jen přitížily, a tak se z jednacího sálu vytratil. Zatímco si dával šlofíka, došlo v objektu k havárii. Ústav byl vyklizen, o Nickovi na pánské umývárně však nikdo nevěděl. Řetězová reakce narušila molekulární pole a budova se vším, co v ní bylo, zmizela lidským zrakům. Na místo se dostavil agent CIA Jenkins, aby případ ututlal. Když zjistil, že neviditelným se stal i jeden muž, dostal šílený nápad: udělá z něj nepolapitelného atentátníka! Od té chvíle se z Nicka stává lovná zvěř. Není sice vidět, ale nebezpečí na něj číhá na každém kroku. Francouzsko-americká scifi komedie a thriller (1992)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).