Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Gejša, Firewall a Dluh

29. 6. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Sony Pictures Entertainment
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Gejša – Příběh, který je zasazen do tajemného a exotického světa, jenž si dodnes uchovává své kouzlo, se odehrává v letech před 2. světovou válkou, kdy je malá japonská holčička odtržena od svých chudých rodičů, aby pracovala jako gejša. Přestože má v domě nebezpečnou rivalku, vyroste z ní legendární gejša. (Memoirs of Geisha, USA, 2005)

  • Prima Max, 20:15 – thriller Dluh – Rok 1965. Tři mladí agenti Mossadu se vrátili domů jako hrdinové poté, co ve Východním Berlíně úspěšně vystopovali a zabili nacistického válečného zločince, bývalého doktora z Osvětimi. Současnost. Nyní již vysloužilí agenti Mossadu mají status národních ikon, ale zoufale trpí pod tíhou tajemství. (The Debt, USA, Velká Británie, Maďarsko, 2010; hrají: Helen Mirren, Tom Wilkinson)

  • ČT 2, 21:30 – drama Jana Eyrová – Jane nečekaně uprchne z rozsáhlého a odlehlého panství Thornfield Hall, kde pracuje jako vychovatelka dívky, která zde žije v opatrovnictví hloubavého majitele, Edwarda Rochestera. Impozantní rezidence a neméně okouzlující povaha Rochestera těžce zkoušely Janinu odolnost. Po útěku nemá kam jít, proto přijme pomocnou ruku duchovního otce Johna Riverse a jeho rodiny. (Jane Eyre, Velká Británie, USA, 2011)

BRAND24

  • ČT 1, 22:25 – romantická komedie Setkání v červenci – Jakub na střední škole těžce bojuje s angličtinou. Má ovšem movité rodiče a ti peněz pro synka nelitují. Zaplatí mu prázdninový pobyt v jazykovém táboře, kde se má připravit na reparát. Když mladík dorazí na místo, zažije otřes: jeho lektorkou je nenáviděná profesorka, právě ta, která ho nechala propadnout… (Československo, 1978; režie: Karel Kachyňa; scénář: Ota Hofman, Karel Kachyňa; Hrají: Daniela Kolářová, Oldřich Kaiser, Tomáš Holý)

  • Nova, 22:25 – thriller Firewall – Odborník na počítačovou bezpečnost bank vytváří ty nejlepší sítě, jimiž neprojde žádný z počítačových delikventů. Speciální programy, přístupové kódy a firewally chrání finanční zdroje banky před hrozbou čím dál sofistikovanějších hackerů. Jeho systém má však bohužel slabé místo, se kterým nepočítal. Je jím on sám… (USA, Austrálie, 2006; hrají: Harrison Ford, Paul Bettany)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).