Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Zkus mě rozesmát, Bojovníci severu: Sága Vikingů a Sissi, mladá císařovna

20. 8. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova, 15:00 – romantická komedie Zkus mě rozesmát – Ve filmu Zkus mě rozesmát požádá plastický chirurg, který chodí s mnohem mladší učitelkou, svou věrnou asistentku, aby předstírala, že je jeho co nevidět bývalou manželkou, aby mu tak pomohla urovnat jednu neuváženou lež. Když se mu ale vymstí ještě několik dalších lží, vloží se do věci i její děti a všichni se společně vydávají na víkend na Havaj, který jim všem zcela změní život. (Just Go with It, USA, 2011)

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Jeho fotr, to je lotr! – Greg Jebal má pocit, že získat si rodinu své snoubenky, a zejména pak upjatého otce, bylo to nejhorší, co v životě podstoupil. Také tuší, že až je seznámí se svými rodiči, bude hůř. (Meet the Fockers, USA, 2004)

  • Prima Cool, 20:00 – dobrodružný film Bojovníci severu: Sága Vikingů – Když loď s Vikingy ztroskotá na nehostinném pobřeží Anglie, má posádka jen jednu šanci na přežití – probít se nepřátelským územím na sever země, kde mohou získat novou loď. Když ale zmasakrují karavanu vezoucí cenný náklad, stávají se lovnou zvěří. (Northmen: A Viking Saga, Švýcarsko, Německo, Jihoafrická republika, 2014)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – akční sci-fi Hunger Games: Síla vzdoru, 2. část – V ruinách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s hlavním městem Kapitol a dvanácti přilehlými kraji. V Kapitolu se každý rok koná klání s názvem Hunger Games, do kterého musí každý z krajů vyslat jednoho chlapce a jednu dívku. V poslední kapitole nepůjde jen o přežití, ale bude se bojovat o budoucnost obyvatel celého Panemu (The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, USA, 2015)

  • ČT1, 21:10 – romantický film Sissi, mladá císařovna – V pokračování výpravné trilogie o osudech mladé rakouské císařovny jsme svědky ostrého konfliktu mezi Sissi a císařovou matkou Sophií. Neshody vrcholí útěkem k rodičům do bavorského Possenhofenu, císař však záhy přijíždí za ní a usmiřují se. (Sissi – Die junge Kaiserin, Rakousko, Západní Německo, 1956; hrají: Romy Schneider, Karlheinz Böhm)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).