Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Vrať se do hrobu, Náš vůdce, Pán prstenů a Bournův mýtus

1. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – česká komedie Vrať se do hrobu – Špatně placený sociolog už sice překročil třicítku, ale v rámci výzkumu se vydává za studenta a denně usedá do gymnaziálních lavic. Náhle se cítí opět mladý a bezstarostný, ale skutečný život se ošálit nedá… Česká komedie (1990).
  • ČT 1, 21:10 – soutěž Můžeme dál? – Nový soutěžní pořad České televize. Kolik soutěžících, tolik světů. Není jen o vědomostech, ale také o vás a místě, kde je vám dobře. Úvodním pořadem budou provázet Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček.
  • STV 1, 21:15 – thriller Náš vůdce – Německo. Současnost. Učitel gymnázia Rainer Wenger se rozhodne během jednotýdenního projektu na téma „Státní formy“ vyzkoušet jeden pokus, aby zhmotnil studentům počátek diktatury. Pedagogický experiment s ničivými následky. Nejdříve to začalo neškodně s pojmy jako disciplína a pospolitost, ale během několika dnů se teorie změnila v praxi. Německý thriller (2008).
  • ČT 2, 21:40 – animovaný film Pán prstenů – První filmová adaptace legendárního fantasy románu pojatá jako animační experiment. Americký animovaný film (1979).
  • Prima family, 22:10 – thriller Bournův mýtus – Hrdina filmu „Agent bez minulosti“ se vrací! Bývalý profesionální zabiják Jason Bourne nadále prchá před svou minulostí, která jej opět dohání. Americko-německý thriller (2004).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).