Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Volejte Železnému, Století rádia a Ve stínu

30. 11. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Barrandov, 12:00 – Volejte Železnému - Generální ředitel TV Barrandov Vladimír Železný je od 30. listopadu každou sobotu připraven přesně ve 12:00 odpovídat na Vaše dotazy.
  • Nova, 20:20 – krimi drama Ve stínu - Kapitán Hakl vyšetřuje banální krádež v klenotnictví. Z případu se ale časem vyklube politická kauza, ovlivňovaná zákulisními intrikami tajné policie. Kolem Hakla se začíná stahovat smyčka estébácké mašinerie a on si uvědomuje, že vyšetřováním na vlastní pěst ohrožuje nejen sebe, ale především své blízké. Bude pro něj znamenat víc jeho vlastní rodina nebo důkazy, které vedou ke skutečnému odhalení pravdy? České krimi drama (2012)
  • ČT art, 20:25 – dokument Století rádia - Obraz československých dějin 20. století na pozadí historie rozhlasového vysílání v srdci Evropy. Unikátní dokumentární koláž koncipovaná na základě autentických dobových rozhlasových nahrávek. Český dokument (2013)
  • ČT 2, 20:55 – akční krimi Thunderball (HD) - Neznámý muž pronikne mezi osádku britského vojenského letadla, zneškodní ji a přistane na moři. Podaří se mu získat dvě atomové bomby pro muže, který je využije k vydírání Velké Británie. Požaduje do dvou dnů sto miliónů liber v diamantech. Bondovi nezbývá, než aby přerušil své léčení a vydal se pod mořskou hladinu, kam nebezpečný zločinec ukryl ukradené zbraně. Pro svoji výpravu samozřejmě získá půvabnou průvodkyni. Stejně jako v dalších dílech se ani v Thunderballu nenechal Sean Connery při natáčení kaskadérských scén zastupovat. Britské akční krimi (1965)
  • ČT 1, 22:30 – krimikomedie Melodie podzemí – Charles je po pěti letech propuštěn z vězení. Hodně se toho změnilo, Paříž se mění v jedno velké staveniště a ani ve zlodějské branži už to není, co to bývalo. Charles si ve své vězeňské cele vše promyslel. Chce udělat poslední velkou loupež ve svém životě, aby zabezpečil sebe a svou věrnou ženu na stará kolena. Pro svůj plán vyloupit největší kasino v Cannes však potřebuje parťáka. Francouzsko-italská krimikomedie (1963)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).