Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Tenisový FedCup, Ratatouille a Schindlerův seznam

6. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Walt Disney Pictures
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní sobotu před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

ČT Sport, 11:55 – Tenis: Rumunsko – Česko – Přímý přenos utkání 1. dne Světové skupiny tenisového FedCupu 2016.


Autor: ČT

Nova, 17:20 – animovaná komedie Ratatouille – Komedie o tak bizarním přátelství, jaké si jen lze představit. Hlavním hrdinou filmu je krysák Remy, který odvážně sní o tom, že se stane vyhlášeným kuchařem v pařížské pětihvězdičkové restauraci. Společně se zkrachovalým vynašečem kuchyňských odpadků se vydají za svým cílem. (Ratatouille, USA, 2007)

ČT 2, 20:00 – bondovka Žiješ jenom dvakrát – James Bondse tajně vydává do Japonska, protože Zemi hrozí 3. světová válka. Z oběžné dráhy kolem planety totiž zmizela americká družice i s posádkou a stejný osud potká i kosmonauty ze Sovětského svazu. Ohrožuje to křehké vztahy mezi supervelmocemi. Agentu 007 nezbývá než rozkrýt tajemství obří sopky… (You Only Live Twice, Velká Británie, 1967)

Nova Cinema, 20:00 – drama Schindlerův seznam – Polský Krakov 1939. Židovská obec je vystavována stále se zvyšujícímu tlaku ze strany nacistů. Do této vřavy vstupuje obchodník Oskar Schindler, člen Nacistické strany, velký svůdník a muž vydělávající na válečném utrpení, který dokázal najít v sobě člověka a zachránit ty, kterým už zdánlivě nebylo pomoci. (Schindler’s List, USA, 1993)

BRAND24

Fanda, 20:20 – sci-fi Star Trek: Vzpoura – Od dob založení Spojené Federace Planet byla základní směrnice zcela jasná – žádná expedice hvězdné flotily se nesmí vměšovat do přirozeného vývoje jiných civilizací, dokud nebudou připraveny na první kontakt, čili dokud neobjeví technologii hypermotoru. Nyní ale Picard dostává rozkazy, které jsou v přímém rozporu s tímto pravidlem. (Star Trek – Insurrection, USA, 1998)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).