Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Shenandoah, Klub rváčů a Phoebe v říši divů

9. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – drama Shenandoah - Drama otce, který nechce zaplést rodinu do války Severu s Jihem. Americké drama (1965)

  • Smichov, 20:00 – dobrodružný film Papoušek Paulie – Když se mluvící papoušek vydá hledat holčičku, která ho vychovala a má ho ráda, a nezavře přitom zobák, koleduje si zkrátka o problémy. Ještě, že při tom neztratí dobré srdce a najde kamarády, kteří mu pomohou splnit jeho největší sen – vrátit se domů. Americký dobrodružný film (1998)

  • ČT art, 21:30 – drama Phoebe v říši divů – O dívce, která měla tu drzost snít. Film byl oceněný Velkou cenou poroty na Filmovém festivalu Sundance. Americké drama (2008)

BRAND24

  • Fanda, 22:00 – thriller Klub rváčů – Spořádaný hlavní hrdina má téměř všechno, ale není se svým životem spokojený. Vše se změní v okamžiku, kdy se seznámí s Tylerem a jeho život dostává nový rozměr. Oba kamarádi společně zakládají Klub rváčů. Jedná se o tajný spolek, ve kterém jeho členové odkládají svou všední identitu a stávají se bojovníky. Americký thriller (1999)

  • Nova, 22:10 – akční film Těžko ho zabít – Policejní detektiv Mason přijde na stopu rozsáhlé korupční aféry. Je postřelen a pokládán za mrtvého. Když se probere po sedmi letech v kómatu, má velkou chuť se pomstít. Americký akční film (1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).