Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Královna Alžběta, Souboj Titánů a Zakázané ovoce

20. 10. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:00 – FC Viktoria Plzeň – FK Baumit Jablonec - Přímý přenos utkání Gambrinus ligy
  • Prima family, 20:00 – dobrodružná akční fantasy komedie Piráti z Karibiku: Na konci světa - V pokračování filmu Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže, který v roce 2006 lámal rekordy, nacházíme naše hrdiny Willa Turnera (Orlando Bloom) a Elizabeth Swannovou (Keira Knightley) v okamžiku, kdy se přidali ke kapitánu Barbossovi (Geoffrey Rush) a zoufale pátrají po kapitánu Jacku Sparrowovi (Johnny Depp), aby ho osvobodili z pasti ve skříňce Davyho Jonese, která mu zatemňuje mysl – zatímco strašidelná loď duchů Bludný Holanďan a Davy Jones, pod kontrolou Východní indické obchodní společnosti rozsévají zkázu všude po sedmi mořích. Americká dobrodružná akční fantasy komedie (2007)
  • Cinemax, 20:00 – romantická krimi komedie Zakázané ovoce - Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku – vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z „vydělaných“ peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět. Americká romantická krimi komedie (1998)
  • Nova, 20:20 – akční fantasy drama Souboj Titánů - Ve filmu Souboj titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus (Sam Worthington) – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem (Ralph Fiennes), pomstychtivým bohem podsvětí. Když už nemá co ztratit, rozhodne se pro nebezpečnou misi, jejímž cílem je zničit Hada dřív, než se jemu podaří zničit Dia (Liam Neeson) a rozpoutat peklo na zemi. Perseus se spolu s dalšími neohroženými bojovníky vydává na nebezpečnou cestu hluboko do zakázaných světů. Britsko-americké akční fantasy drama (2010)
  • ČT 1, 22:05 – historické životopisné drama Královna Alžběta - Svrchovanost Anglie je pod stálým tlakem okolních států a v zemi je třeba obnovit silnou katolickou víru. Umírající královna už nemá dost sil a jediným potenciálním nástupcem trůnu je její mladá sestra Alžběta, zapřísáhlá protestantka. Selhávají i naděje na záchranné manželství s některým ze sousedních panovníků a osud celé Anglie se ocitá na okraji hluboké propasti. Britské historické životopisné drama (1998)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).