Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Harry Potter a Relikvie smrti (2.) a Takoví normální zabijáci

22. 8. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Terapie láskou – Učitel dějepisu Bradley Cooper přistihl svou ženu Nikki při nevěře a jejího milence brutálně zbil. Během následující soudem nařízené ústavní léčby tak přišel o svou ženu, dům i práci. Po propuštění z léčebny se vrací do domu svých rodičů a je odhodlaný změnit svůj život, v prvé řadě se však musí naučit zvládat své emoce… Americký film (2012)
  • Nova, 20:20 – fantasy film Harry Potter a Relikvie smrti (2. část) – Bitva mezi dobrem a zlem se přenese do otevřené války čarodějného světa. Nikdy nebylo v sázce tolik jako teď. Nikdo už není v bezpečí. Je to ale Harry Potter, kdo možná bude muset podstoupit oběť největší, když se přiblíží rozhodující bitva s Lordem Voldemortem… Americko-britský film (2011)
  • ČT 2, 21:35 – thriller Tři dny ke svobodě – Život se zdá být pro Johna Brennana (Russell Crowe) perfektní až do chvíle, kdy je jeho žena Lara (Elizabeth Banksová) zatčena kvůli vraždě, kterou údajně spáchala. Tři roky, než padne rozsudek, se John snaží udržet rodinu pohromadě, vychovává jejich syna Luka (Ty Simpkins) a učí na univerzitě. Mezitím usilovně pátrá po každém dostupném důkazu, aby dokázal, že je jeho žena nevinná. Po zamítnutí posledního odvolání začne mít Lara sebevražedné sklony a John se rozhodne pro jediné možné řešení: pomoci své ženě uprchnout z vězení. Nechce se nechat odradit tím, že je bez šance, ani tím, že s tím nemá žádné zkušenosti a snaží se vymyslet a propracovat plán útěku. Ponoří se do nebezpečného a neznámého světa a skutečně riskuje vše pro ženu, kterou miluje. Americký film (2010)
  • Fanda, 22:10 – krimifilm Takoví normální zabijáci – Když se dívka Mallory, z mládí poznamenaná otcovým sexuálním obtěžováním a tyranizováním, náhodně setkala s Mickeym, byla z toho láska na první pohled. Jejich slibně rozvíjející se vztah se časem mění v hrůzné řádění. Po vraždě dívčiných rodičů se mladí milenci dávají na útěk a nechávají za sebou další mrtvé… Americký film (1994)
  • ČT 1, 22:10 – komedie Senzační prázdniny – V komedii Senzační prázdniny se s populárním komikem Louisem de Funesem setkáváme v roli cholerického ředitele střední školy a současně otce dvou synů, z nichž starší Filip mu dělá neustále potíže: propadne z angličtiny a přísný otec ho pošle na prázdniny do Anglie výměnou za mladou Angličanku, kterou zas přísně vychovává sám ředitel. Nezdárný syn však pošle za sebe spolužáka, aby mohl jet na cestu lodí se svými kamarády. Mladou Angličanku vezmou s sebou a Filip se do ní zamiluje. Když vše praskne, musí pan ředitel do Anglie vše vysvětlit a urovnat. Jeho cesta však není zdaleka jednoduchá… Francouzsko-italsko-britský film (1967)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).