Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: 20 let Tří sester, Ghost Rider a Non plus ultras

12. 5. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Óčko, 20:00 – záznam koncertu Tři šestry – 20 let naživu – Dvouhodinový záznam koncertu české skupiny Tři sestry k dvacátému výročí jejího založení.
  • Joj, 20:20 – animovaný film Lví král 3 – Hakuna Matata – V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále – například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat – ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Americká animovaná komedie (2004).
  • Markíza, 22:00 – akční fantasy film Ghost Rider – Je tomu už dávno, co hvězdný motocyklový kaskadér Johnny Blaze (Nicolas Cage) uzavřel smlouvu s ďáblem, aby tak dokázal ochránit lidi, ke kterým má nejblíže – svého otce a dětskou lásku Roxanne (Eva Mendes). Nyní si však ďábel přišel vybrat svůj dluh. Přes den Johnny zůstává špičkovým kaskadérem, ale po setmění se mění v Ghost Ridera, jehož údělem je lovit rebelující démony. Americký akční fantasy film (2007).
  • ČT 2, 22:05 – dokument Moje perestrojka – Moskevský manželský pár vzpomíná na léta svého dětství a mládí, na dobu, kdy se lámaly politické ledy, a brežněvovskou éru vystřídala známá perestrojka. Dnes mají Káťa a Borja desetiletého syna a stále více srovnávají jeho zážitky se svými. Rusko-americký dokument.
  • Nova Cinema, 23:00 – film Non plus ultras – Žijí jen fotbalem a alkoholem a jejich druhým domovem je hospoda. Teď si parta stárnoucích fotbalových chuligánů plní svůj sen – spolu s dvojicí anglických rowdies se vydávají na utkání Sparty s Baníkem… Český film (2004).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).