Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Vraždy v kruhu, Pošli to dál a Karamazovi

5. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 1, 20:00 – detektivní seriál Vraždy v kruhu – Krásná mrtvá žena na Rohanském ostrově vypadá jako oběť rituálu. Rozkryje Holina jeho symboly? Premiéra nového českého televizního seriálu o neobvyklém odhalování zločinu. (2014)

  • Nova Cinema, 20:00 – romantické drama Pošli to dál - Když dostane dvanáctiletý Trevor ve škole úkol, jak učinit tento svět lepším, vymyslí schéma unikátního projektu. Když on pomůže třem lidem a oni dalším třem, za chvíli se počet šťastných lidí zmnohonásobí a třeba se svět opravdu změní. Zdá se, že vše funguje. Ovšem jen do doby, dokud se v důsledku toho nezmění jeho vlastní svět. Americké romantické drama (2000)

  • ČT art, 20:20 – drama Karamazovi – Dramatizace slavného románu F. M. Dostojevského, jehož téma morálky a viny se střetává se skutečnou tragickou nehodou. Film České televize oceněný dvěma Českými lvy 2008

BRAND24

  • Nova, 20:20 – romantický film Pod jednou střechou - Svědomitá majitelka malého občerstvení Holly Berensonová a sukničkář Eric Messer se už od prvního okamžiku nenávidí. Jediné, co je spojuje, je láska k jejich malé kmotřence. Když však při nehodě přijde roční holčička o rodiče, dozvídají se nečekanou novinu. Byli totiž stanoveni jejími opatrovníky. Americký romantický film (2010)

  • ČT Sport, 22:00 – Švédsko – Slovensko – Přímý přenos utkání o 3. místo na MS v ledním hokeji hráčů do 20 let v Kanadě

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).