Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Synot liga, Do naha! a Let MH370

15. 9. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:40 – FC Slovan Liberec – FC Viktoria Plzeň – Přímý přenos utkání fotbalové Synot ligy

  • Prima Zoom, 20:00 – dokument Let MH370: Záhada ztraceného boeingu – Letadla jsou neustále monitorována a je téměř nemožné, aby došlo k jejich zmizení. Přesto se tak v případě letu MH370 stalo. Kdo je za neštěstí zodpovědný? Australský dokument (2014)

  • ČT 2, 21:50 – drama Cesta – Příběh lásky, které osud nepřál. Francouzsko-italské drama (1974)

BRAND24

  • TV Barrandov, 21:50 – krimifilm Příliš velká šance – Dr. Petr Gabriel srazil autem malé dítě, které cestou do nemocnice zemřelo. Podaří se mu svalit vinu na dva mladíky? Československý krimifilm (1984)

  • Prima Cool, 22:50 – komedie Do naha! – Šest nezaměstnaných dělníků sedí v čekárně na pracáku a přemýšlejí, jak vydělat peníze. Tanečníci, co se u nich ve městě svlékli minulý týden do plavek, jsou za vodou. Proč by to nezkusili taky? Ale ne jen tak ledajaké představení, opravdový striptýz – do naha! Britská komedie (1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).