Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Přichází Satan, Zlato Apačů nebo Legenda o vášni

4. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantický Legenda o vášni – na ranči v opuštěných kopcích Montany žije plukovník Ludlow se svými třemi syny a šťastně je vychovává daleko od krutosti indiánských válek. Do tohoto mužského světa vstupuje Susannah, krásná, inteligentní žena, která vyvolá mezi bratry vášeň a rivalitu a navždy změní jejich osudy.

  • ČT Art, 20:20 – záznam divadelní hry Hrdý Budžes – husákovská normalizace očima Helenky Součkové, žákyně 2. třídy ZŠ v Ničíně.

  • ČT 2, 22:00 – drama Předčítač – oscarová adaptace bestselleru Bernharda Schlinka o milostném vztahu mladého chlapce a starší ženy.

BRAND24

  • Prima Max, 22:25 – horror Satan přichází! – malý Damien není obyčejné dítě, ale ztělesněný Antikrist, jehož příchod byl již dlouho očekáván.

  • Prima Cool, 23:05 – western Zlato Apačů – trojice dobrodruhů uvízne v mexické vesnici Puerto Miguel. Potkávají zde krásnou Leah, která jim nabídne zlato, když jí pomůžou zachránit manžela uvězněného v dole na území Apačů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).