Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: My Fair Lady, Dva hroši v Africe nebo Pták na drátě

8. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – krimi Pták na drátě – Rick se v rámci programu na ochranu svědků již patnáct let úspěšně ukrývá na různých místech USA. Jednoho dne však náhodou potká bývalou přítelkyni Marianne a vzápětí se objeví i najatí zabijáci.

  • ČT Art, 20:20 – muzikál My Fair Lady - slavný film George Cukora ověnčený v roce 1964 celkem osmi Oscary vychází z úspěšného broadwayského muzikálu, inspirovaného hrou anglického dramatika a mistra chytrého humoru G. B. Shawa Pygmalion.

  • ČT 1, 21:00 – krimi Rána z milosti – úspěšnému okresnímu policejnímu řediteli je právě padesát. Mohl by spokojeně bilancovat – nebýt jedné nanicovaté nehody kdesi na lesní křižovatce.

BRAND24

  • Barrandov TV, 21:40 – komedie Dva hroši v Africe – bláznivý příběh dvou kamarádů, kteří se pokouší zbohatnout a téměř proti své vůli jsou zataženi do dobrodružství, kde mohou naplno využít své pádné pěsti a důvtip.

  • Prima Cool, 22:55 – drama Láska nezná hranic - východoněmecký novinář Andreas Wagner utekl v roce 1983 přes Berlínskou zeď do NSR. Po letech se za ním chce vypravit i jeho přítelkyně a šestiletý syn, kterého nikdy neviděl. Jejich cesta však nebude snadná.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).