Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Mars útočí!, Dallaský atentát a Rozpuštěný a vypuštěný

25. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 17:30 – fotbalový zápas FC Baník Ostrava – FK Teplice – Přímý přenos utkání Gambrinus ligy
  • Nova Cinema, 20:00 – akční sci-fi Mars útočí! - Stovky létajících talířů z Marsu míří k zemi. Americký prezident a jeho tým se rozhodnou pro přátelské přijetí, ale uvítací ceremoniál dopadne tragicky. V masakr se změní i další setkání na půdě Kongresu. Je zřejmé, že Marťani se rozhodli zničit vše na Zemi… Americký akční film (1996).
  • ČT 2, 20:00 – dokument Dallaský atentát - 22. listopadu 1963 zasáhla celé Spojené státy šokující zpráva – prezident J. F. Kennedy byl zabit. Americký dokument využívá autentické dobové záznamy médií a připomíná tak sled události, ke kterým došlo bezprostředně po této tragédii. Americký dokument.
  • TV Barrandov, 21:20 – česká komedie Rozpuštěný a vypuštěný – Pražský policejní inspektor Trachta a jeho nezkušený praktikant Hlaváček pátrají po záhadně zmizelém továrníkovi Bierhanzlovi. Jeho továrna se zabývala výrobou vyhlášené masti pro růst vlasů. Pan továrník však náhle nečekaně zmizel a zůstalo po něm jen pár osobních věcí. Při pátrání narážejí Trachta s Hlaváčkem na spoustu paradoxů. Česká komedie (1984).
  • STV 2, 22:05 – drama Padlé ženy – Irsko, 60. léta minulého století. Dívky a ženy, které vedly lehký život, staly se oběťmi znásilnění, a nebo jsou svobodnými matkami, odvádějí do kláštera. Žádná z nich však netuší, co ji čeká za zdmi, kde si má odpykat trest. Tvrdá práce je asi to nejmenší zlo. Musí čelit despotickému a ponižujícímu zacházení řádových sester a zejména matky představené, která tvrdí, že dělá vše pro jejich dobro a odvolává se na vůli Boží. Irsko-britský film (2002).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).