Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Dcera nejlepšího kamaráda, Pianista a Hibernatus

25. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Wikipedia
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

Nova Cinema, 20:00 – komedie Dcera nejlepšího kamaráda – Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací domů marnotratná dcera Nina poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Očekává se, že se dcera jedné rodiny dá dohromady se synem z druhé. Ona se však zakouká do otce… (The Oranges, USA, 2011)


Autor: archiv

Prima Max, 20:15 – komedie Když si Chuck bral Larryho – Ze dvou kámošů na život a na smrt, chlouby brooklynského hasičského sboru, se shodou okolností stanou zákonem registrovaní partneři, ačkoliv oba jednoznačně preferují opačné pohlaví. (I Now Pronounce You Chuck and Larry, USA, 2007)

ČT art, 20:20 – opera W. A. Mozarta, Kouzelná flétna – Mimořádně atraktivní uvedení známé opery z festivalu na břehu Bodamského jezera v rakouském Bregenzu ze srpna 2013. (Die Zauberflöte)

Jednotka, 20:25 – klasická komedie Hibernatus – Polární expedice objeví tělo muže dokonale konzervovaného v ledovci. Zmrzlé tělo se podaří oživit a pro bohatou rodinu, u níž se Hibernatus nachází, je tato událost jen senzací a dalším úspěchem vědy. Ovšem jen do chvíle, kdy zjistí, že zmrzlý je jejich vlastním dědečkem. (Hibernatus, Francie, Itálie, 1969)

BRAND24

ČT 2, 21:50 – drama Pianista – Příběh Wladyslawa Szpilmana, skvělého pianisty a uznávaného interpreta Chopinových skladeb, začíná v okamžiku, kdy ve varšavském rádiu zní Chopinovo Nokturno v C# moll v jeho podání. Píše se rok 1939 a Polsko je napadeno německými vojsky, která brzy přicházejí i do Varšavy. Téměř okamžitě jsou uplatněny tvrdé restrikce židům, mezi něž Szpilman a jeho rodina patří. (The Pianist, Velká Británie, Francie, Německo, Polsko, 2002)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).