Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: ATP Masters 1000, Posel a Piráti z Karibiku 4

12. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
12. 3. 2012

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice. Každý den odpoledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • MGM, 20:00 – film Muž z Laramie - Hlavním hrdinou příběhu je kavalerista, nyní obchodník Will Lockhart, který přichází z wyomingského Laramarie do nového Mexika, aby pátral po tajném obchodu se zbraněmi. Ten stál život jeho mladšího bratra. Lockhart se dostává do konfliktu s mocným rančerem, který pomalu ztrácí zrak, a své impérium chce svěřit spíš svému předákovi než nehodnému vlastnímu synovi. Western (USA, 1955)
  • Nova Sport, 20:30 – ATP Masters 1000 – Indian Wells - Přímý přenos zápasů 3. kola tenisového turnaje BNP Paribas Open z USA.
  • ČT 2, 21:00 – film Posel - Adaptace románu Leslieho Polese Hartleye, (zpracovaného do scénářové podoby známým anglickým dramatikem a Loseyovým scenáristou Haroldem Pinterem), odehrávajícího se v roce 1900 na anglickém venkově a vyprávějícího příběh nešťastné lásky mladé aristokratky a plebejského farmáře. Příběh se rozvíjí z pohledu třináctiletého titulního hrdiny, který sem přijel na prázdniny a je postupně – aniž zprvu tuší, oč se jedná – coby posel, předávající milostná psaníčka, zapojován do celé tragické záležitosti. Romantické drama (Velká Británie, 1970)
  • HBO, HBO HD; 21:00 – film Piráti z Karibku: Na vlnách podivna - Johnny Depp se vrací ve čtvrtém díle Pirátů z Karibiku ke své ikonické roli kapitána Jacka Sparrowa v akčním příběhu plném pravdy, zrady, mládí a odchodů. Když se Jack setká se ženou ze své minulosti, není si jistý, zda jde o lásku – nebo zda tato žena jen „hraje na city“ a využívá ho, aby našla legendární Pramen mládí. Když ho donutí, aby vstoupil na palubu Queen Anne’s Revenge, lodi obávaného piráta Černovouse, Jack se ocitá v nečekaném dobrodružství, kde neví, koho se obávat více: Černovouse nebo ženy ze své minulosti. Dobrodružná akční komedie (USA, 2011)
  • TV Barrandov, 23:45 – film Řidič a fantom - Georges (Gérard Jugnot) pracuje už celá léta jako řidič Philippa Brunneau – Tessiera (Philippe Noiret), nepříjemného finančního magnáta. Když jednoho dne vyhraje v loterii milion, řekne šéfovi od plic, co si o něm ve skutečnosti myslí, podá výpověď a těší se, jak si s manželkou užije nabytého bohatství. Jenže Brunneau – Tessier má mnohem víc nepřátel – při atentátu na něj to omylem schytá i Georges. Na místě zemře, ale se světem se překvapivě neloučí – zůstává zde jako duch a totéž potká i jeho zaměstnavatele. Oba rozkmotření pánové se tedy znovu dávají dohromady a konsternovaně zjišťují, že ani jeden z nich nikomu nechybí. Komedie (Francie, 1996)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).