Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Ace Ventura, Pumpaři od Zlaté podkovy a Ano, šéfe!

1. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 18:30 – fotbalový přenos FK Baumit Jablonec – FK Dukla Praha – Přímý přenos utkání nejvyšší domácí fotbalové soutěže, Gambrinus ligy
  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Ace Ventura: Zvířecí detektiv – Ace Ventura (Jim Carrey) je odborník na pátrání po ztracených zvířatech. Právě hledá delfína Snowflakea, který je maskotem týmu amerického fotbalu Miamští delfíni. Ukradli ho neznámí muži a mužstvo je bez něj nejisté, což není před blížícím se Miamským pohárem nejlepší. Americká komedie (1994).
  • TV Barrandov – česká komedie Pumpaři od Zlaté podkovy – I když se krade snad všude, málokdy se to vyplácí. Také nový zaměstnanec, který nastupuje k benzínovému čerpadlu, záhy obdrží rady starších a zkušenějších, jak snadno přijít k velkým penězům. Rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví. Hrají J. Vinklář, J. Bartoška, J. Krampol, J. Přeučil, M. Myslíková, G. Osvaldová a další. Režie O. Fuka. Česká krimikomedie (1978).
  • Prima family, 21:30 – kuchařská reality show Ano, šéfe! – Na rozlehlém náměstí v Moravské Třebové není ani jedna restaurace – ty se nacházejí skryty kdesi v útrobách starých uliček. Jednou z nich je i Excalibur, kde jako by se zastavil čas kdesi v bájném středověku českého kapitalismu… Premiérový díl páté řady kuchařské reality show (2012).
  • ČT 2, 21:45 – film Ochranné zbarvení – Jeden z nejdůležitějších filmů takzvaného „kina morálního neklidu“, reflektujících společenskou situaci v Polsku od šedesátých do osmdesátých let, natočil významný polský scenárista a režisér Krzysztof Zanussi (Struktura krystalu, Rodinný život, Čtvrtlení bilance, Konstanta). Morální a etické konflikty tu tvůrce zkoumá na úzce uzavřené společenské skupině na letním soustředění studentů lingvistiky. Polský film (1976).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).