Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: X-Men: Poslední vzdor, Krasobruslení a Tulák z širých plání

29. 1. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

Nova Cinema, 20:00 – akční film X-Men: Poslední vzdor – Když jsi mutantem, máš jen jednu možnost, co s tím dělat. Skrývat to a držet se v ústraní. Dnešek je den, kdy se to ale změní, protože světlo světa spatřil zázračný lék proti mutantství. Bohužel odvrhnout nechtěný a často proklínaný dar a stát se opět člověkem není tak jednoduché, jak na první pohled vypadá. (X-Men: The Last Stand, Kanada, USA, Velká Británie, 2006)

ČT Sport, 20:05 – Krasobruslení: ME 2016/Slovensko – Přímý přenos volných jízd žen z Mistrovství Evropy v Bratislavě.

Prima, 20:15 – akční klasika Rambo – Voják americké armády John Rambo se po letech vrací z vietnamské války zpět do své vlasti. Ale politická situace se mezitím změnila, mladý muž se setkává jen s nepochopením a jednoho dne je šerifem malého podhorského městečka zatčen pro potulku a odveden na místní policejní stanici. Podaří se mu však utéct a v nedalekých horách svádí se svými pronásledovateli nelítostný boj o holý život. (First Blood, USA, 1982)

Prima Max, 20:15 – western Tulák z širých plání – Do malého městečka v poušti přijíždí záhadný cizinec. Nikdo neví, co ho sem přivedlo, a to nevěstí nic dobrého. Mezi místními lidmi se začíná šířit strach a panika, kterou každým okamžikem zesiluje jejich černé svědomí… (High Plains Drifter, USA, 1973)

BRAND24

Nova, 20:20 – animovaná rodinná komedie Alvin a Chipmunkové 3 – Tentokrát si naši staří známí vyrážejí užít prázdniny na luxusní výletní loď, kterou svým dováděním během chvíle obrátí naruby. Na parníku, který se stal dočasně jejich hracím hřištěm, páchají jednu lumpárnu za druhou a zpestřují tak prázdniny nejen sobě, ale i všem ostatním pasažérům. Veškerá legrace ale končí ve chvíli, kdy ztroskotají na údajně opuštěném ostrově… (Alvin and the Chipmunks: ChipWrecked, USA, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).