Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: X-Men, Hombre a Pařba v Bangkoku

15. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční film X-Men – Americký senát připravuje zákon o povinné registraci mutantů, lidí z neobvyklými schopnostmi. Ti sami jsou rozděleni na dva názorové tábory, pokud jde o soužití s lidmi. Mezi mutanty začíná válka o budoucnost lidstva (USA, 2000)

  • Prima, 20:15 – odpočinková „akčňovka“ Kurýr 2 – Nájemný kurýr převáží ty nejnebezpečnější zásilky. V oboru je špička. Když unesou syna jeho klienta, musí využít všech svých schopností, aby ho zachránil a překazil plány únosců. (Francie, USA, 2005)

  • Prima Max, 20:15 – klasický western Hombre – Při cestě dostavníkem se indiánský policista John stává terčem pohrdání a posměchu. Když však dojde k přepadení bandity, postaví se na stranu svých spolucestujících. (USA, 1967)

  • Jednotka, 22:00 – životopisný film Romero – Příběh o životě salvadorského arcibiskupa Oscara Romera, který vyjádřil svůj postoj proti sociální nespravedlivosti a útlaku. Film zachycuje Romerovu přeměnu od apolitického, uzavřeného kněze k angažovanému vůdci salvádorského lidu. (USA, 1989)

BRAND24

Nova, 22:10 – komedie Pařba v Bangkoku – Čtveřice kamarádů Phil, Stu, Alan a Doug odjíždějí do exotického Thajska na Stuovu svatbu. Po velmi drsné pánské jízdě v Las Vegas nenechá Stu nic náhodě a naplánuje poklidnou pozdní snídani na pláži. Jenže ne všechno se vždy děje, jak má, a nevinné posezení u večerního thajského ohně se zvrhne v noční jízdu v Bangkoku. (USA, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).