Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Vetřelec, Vzdálená země nebo Pompeje

15. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:20 – western Vzdálená země – honák žene své stádo do Kanady, kde ho čeká slušný zisk za prodej hovězího masa. Pokud se tam ovšem dostane – je na něj totiž vydán zatykač za vraždu.

  • ČT 2, 21:45 – komedie IQ - každý alespoň trochu zná světového fyzika a objevitele teorie relativity Alberta Einsteina. Ale umíte si ho představit jako dohazovače? Americký herec a komik Walter Matthau vytvořil jeden ze svých nejlepších hereckých výkonů právě v roli tohoto proslaveného fyzika a génia.

  • Jednotka, 22:05 – bondovka Srdečné pozdravy z Ruska - Ernst Blofeld, hlava organizace SPECTRE, touží po smrti Jamese Bonda. Nastraží na něj past, o které je přesvědčen, že jí agent 007 podlehne. Využije služeb čísla Tři své organizace – Rosy Klebbové – vysoké důstojnice KGB. Ta vyšle do akce jako návnadu svou agentku Taťánu Romanovovou.

BRAND24

  • Nova, 22:10 – historické Pompeje - gladiátor Milo čeká na svůj poslední boj, který by mu měl zajistit návrat na svobodu. Miluje Cassiu, krásnou dceru městského prefekta. Ta je ale zaslíbena zkorumpovanému a zhýralému senátorovi Corvusovi. Náhle se však probudila sopka Vesuv a v bouři ohnivých erupcí pohřbila celé město. Tváří v tvář děsivé katastrofě si musí gladiátor vybojovat cestu z arény a zachránit svou vyvolenou z rozpáleného pekla…

  • Prima, 22:20 – sci-fi Vetřelec – posádka vesmírné lodi Nostromo v čele s neohroženou Ripleyovou přistane na neznámé planetě s úkolem prozkoumat ji. Při návratu z mise si na palubu přinesou nezvaného hosta.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).