Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Slavnosti sněženek, Dědictví aneb…, Závěť a Switch

20. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, 20:00 – přímý přenos Samsung Diamond League 2012/Monaco – Přímý přenos desátého závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků.
  • Nova, 20:20 – česká komedie Slavnosti sněženek – Ani hon na zatoulaného kance nebyl tak náročný jako se rozhodnout, zda bude připraven na šípkové omáčce, nebo se zelím! Český film podle předlohy Bohumila Hrabala (1983).
  • Markíza, 20:20 – česká komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntág – Bohuš je rázovitý vesnický chlapík, který žije sám v rozpadající se chalupě. Pracuje jako dřevař, většinu času však se svými kumpány tráví popíjením slivovice a zahálčivým povalováním v trávě. Jeho poklidný a vcelku spokojený život se změní v okamžiku, kdy se objeví elegantní advokát Ulrich, který překvapenému Bohušovi oznámí, že zdědil obrovský majetek. Česká komedie (1992).
  • ČT 2, 20:55 – film Závěť – Živojin (Aleksandar Berček) žije spolu se svým vnukem Tsanem (Uros Milovanovič) v odlehlé srbské vesničce. Než odejde ze světa, byl by rád, kdyby Tsane naplnil jeho závěť. Dá mu tři úkoly: Prodat krávu a za utržené peníze koupit ikonu svatého Nikolaje, sehnat si něco pro sebe na památku a přivést si ženu. Na první pohled snadné úkoly budou pro prostého sedláka z vesnice o něco obtížnější. Srbsko-francouzský film (2007) režiséra Emira Kustirici.
  • HBO, 21:35 – krimifilm Switch – Sophie našla webovou stránku, která umožňuje lidem, aby si s někým dalším vyměnili na nějaký čas dům. V nabídce najde krásný pařížský duplex s výhledem na Eifelovku. První den v novém bytě je idylický, ale další ráno ji probudí policie. Francouzský krimifilm (2011).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).