Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Pán prstenů, Četník ze Saint Tropez a Zbouchnutá

12. 4. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 20:00 – Německo – Česko - Přímý přenos utkání, které je součástí série Eurohockey Challenge
  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružné fantasy Pán prstenů: Společenstvo prstenu - Hlavním hrdinou je hobit Frodo Pytlík, který se ve své vlastní domovině zvané Středozemě dostal do samotného centra bitvy mytických proporcí. Bude muset během svého putování prokázat, že moc přátelství a individuální odvahy dokáže úspěšně čelit i těm nejničivějším silám temnoty. Americko-novozélandské dobrodružné fantasy (2001)
  • TV Barrandov, 20:00 – krimi komedie Četník ze Saint Tropez - Nezapomenutelný Louis De Funes v nezapomenutelné četnické sérii. Energický, ale poněkud chaotický strážce zákona přichází ze zapomenuté vesnice v horách přímo na francouzskou Riviéru, aby tu zjednal pořádek! Bláznivin legendárního četníka Cruchota si můžete užít i ve volných pokračováních Četník v New Yorku, Četník se žení, Četník ve výslužbě, Četník a mimozemšťané a Četník a četnice. Francouzsko-italská krimi komedie (1964)
  • Nova, 21:55 – akční dobrodružný thriller Mission: Impossible – Tom Cruise v hlavní roli špionážního thrilleru. Film byl zčásti natočený v Praze, vznikl na motivy populárního stejnojmenného televizního seriálu, který se u nás vysílal pod názvem Nulová šance. Ve Spojených státech se film, v němž Tom Cruise nejen ztělesnil ústředního hrdinu, ale také jej produkoval, stal diváckým superhitem. Při akci na americké ambasádě v Praze dojde k masakru elitní špionážní jednotky CIA. Šéf chce odhalit zrádce ve vlastních řadách a podezírá mimořádně schopného agenta Ethana Hunta. Nespravedlivě podezíraný mladík se proto pouští do pátrání na vlastí pěst a na každém kroku mu při tom hrozí smrtelné nebezpečí. Odhalená pravda je šokující pro všechny. Americký akční dobrodružný thriller (1996)
  • Prima family, 23:25 – romantická komedie Zbouchnutá - Mladá cílevědomá reportérka se na večírku opije tak, že skončí v posteli s prvním troubou, který se namanul. Po trapném ránu, kdy se zapřísahá, že dotyčného už v životě neuvidí, ovšem přichází studená sprcha – těhotenství. Bude jejich jediné pojítko natolik pevné, že je udrží pohromadě, i když jsou natolik odlišní a vůbec se neznají? Americká romantická komedie (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).