Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: MS v hokeji Česko – Švédsko, Královna a Nesvatbovi

1. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • TV Barrandov, 20:10 – životopisný film Královna – Svět je šokován smrtí princezny Diany. Vládnoucí královna podléhá tlaku veřejnosti v čele s premiérem…a celý svět se tak důstojně a okázale mohl rozloučit s královnou lidských srdcí. Britský film (2006).
  • ČT Sport, 20:15 – MS v hokeji: Česko – Švédsko – Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v ledním hokeji z Prahy komentují Robert Záruba a Milan Antoš. Studio MS uvádějí Petr Vichnar a Martin Hosták.
  • CS Film, 22:00 – česká komedie Pějme píseň dohola – K prvním citovým i sexuálním zážitkům lze přijít různě, docela spolehlivé bývaly zejména pionýrské tábory, hojně pořádané za minulého režimu. Zjišťuje to i poněkud vykulený praktikant, jenž se jedné takové akce účastní. Český film (1990).
  • ČT art, 22:15 – drama Fish Tank – Hrdinové filmového příběhu Andrey Arnoldové nežijí u Notting Hillu, ale v panelácích v Essexu. Děj snímku by mohl být volným pokračováním režisérčina krátkometrážního filmu Vosa, v jeho centru však není mladá svobodná matka, ale její patnáctiletá dcera. Mia není žádné okouzlující stvoření, byla vyloučena ze školy, kamarádi se jí straní, a tak jen tak bloumá po okolí. Jediným jejím zájmem je tancování. Zdá se, že se vše začíná měnit k lepšímu, když se Miina matka seznámí se sympatickým, přitažlivým a trochu tajemným Connorem. Britsko-nizozemský film (2009).
  • Nova, 22:20 – romantická komedie Nesvatbovi – Dva nerozluční kamarádi mají neobvyklého koníčka. Vetřou se na cizí svatbu, pochutnají si, zamotají hlavu některé z vdavekchtivých dívek a zmizí. Jenže pak se jeden z nich skutečně zamiluje a pravidla jednorázového anonymního „balení“ poruší… Americký film (2005).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).