Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Extrémní rodiny, Kajínek a Vrazi v sukních

2. 3. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
2. 3. 2012

UVNITŘ VIDEO Pokud se chystáte dnešní večer strávit před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů. Každý den v poledne vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 2, 20:00 – dokument Zázračná planeta: Amazonské příšerky – Pro mnoho lidí je cesta do Amazonie příležitostí spatřit na vlastní oči nádherná exotická zvířata, o kterých hodně četli nebo která viděli ve filmu.To však není případ této vědecké expedice. Její členové hledají dosud neznámé živočichy. Pátrají po malinkatých obyvatelích amazonských lesů, po hmyzu z čeledi Membracidae, který je obecně znám pod názvem ostnohřbetky. Francouzský dokument (2009).
  • STV 2, 20:00 – dokument Zamrzlá planeta – Sedmidílný dokumentární seriál stanic BBC a Discovery, který tvůrci natáčeli v nehostinném prostředí Arktidy a Antarktidy. Divák je seznámen s vlivy a změnami, kterými působí světové klima na polární přírodu, ale i na její neživou složku, jako je utváření a historie ledovců. Britský dokument (2011).
  • Joj, 20:20 – docu show Extrémní rodiny – Za sloganem „Buďte jiní než jiní“ se skrývá show, jejímiž hlavními protagonisty budou neobyčejné a různým způsobem výjimečné rodiny. Nový původní televizní formát představí divákům šest rodin, které se vymykají z běžného slovenského průměru, někdy až nečekaným způsobem. Slovenská docu show (2012).
  • Markíza, 20:15 – krimithriller Kajínek – Filmový Kajínek je silným příběhem nejznámějšího vězně u nás, příběhem dvojnásobné vraždy, příběhem obhájkyně hledající nové důkazy, příběhem podsvětí a jeho prorůstání do státní správy i příběhem manipulace. Je Jiří Kajínek obětí konspirace nebo chladnokrevný zabiják? Snaží se dokázat svou nevinu nebo zastrašit a ovlivnit svědky? Český film (2010).
  • Zone Reality, 21:50 – dokument Vrazi v sukních – Premiérový pořad na Zone Reality odhaluje tajemství těch nejhrůznějších zločinů ve Spojených státech. U každého případu je pachatelem žena, jež dychtí po pomstě či po penězích nebo jen sytí svoji závislost. Sledujte skutečné kriminalisty při práci, jak pátrají po motivech, řeší zločiny, odhalují zastírací manévry a nakonec usvědčují pachatelku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).